QKK | Qendra Kombëtare e Kinematografisë

ANCC | Albanian National Center of Cinematography

"Filmi është mrekullia e bashkëpunimit"

Klikoni këtu për të aplikuar onlinë në QKK

apliko

Mirësevini

Qendra Kombëtare e Kinematografisë (QKK) është krijuar në vitin 1997.
QKK është i vetmi institucion shtetëror kombëtar
që inkurajon, financon dhe promovon prodhimin e filmit shqiptar.


Klikoni këtu për të aplikuar onlinë në QKK

apliko