“DITA ZË FILL” NË OSCAR PËR SHQIPËRINË / DAYBREAK AT THE OSCARS FOR ALBANIA

Qendra Kombëtare e Kinematografisë njofton se kandidatura zyrtare e Shqipërisë për kategorinë e “Filmit Më të mirë të Huaj”, në edicionin e 90-të të Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS) është filmi “Dita zë fill”, me regji dhe skenar të Gentian Koçit, një bashkëprodhim shqiptaro-grek, prodhim i ARTALB FILM në bashkëprodhim me GRAAL … More “DITA ZË FILL” NË OSCAR PËR SHQIPËRINË / DAYBREAK AT THE OSCARS FOR ALBANIA

Thirrje për aplikim SEE Cinema Network

Të nderuar producentë! Ju informojmë se janë hapur thirrjet për aplikim në SEE Cinema Network – sezoni 2017. Projekte kinematografike të metrazhit të gjatë (për zhvillim) që kanë bashkëprodhim me të paktën një nga shtetet e SEE CN. Projekte kinematografike të metrazhit të shkurtër (për prodhim) Jeni të lutur të paraqsni projektet tuaja pranë QKK-së. … More Thirrje për aplikim SEE Cinema Network