“DITA ZË FILL” NË OSCAR PËR SHQIPËRINË / DAYBREAK AT THE OSCARS FOR ALBANIA

Qendra Kombëtare e Kinematografisë njofton se kandidatura zyrtare e Shqipërisë për kategorinë e “Filmit Më të mirë të Huaj”, në edicionin e 90-të të Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS) është filmi “Dita zë fill”, me regji dhe skenar të Gentian Koçit, një bashkëprodhim shqiptaro-grek, prodhim i ARTALB FILM në bashkëprodhim me GRAAL … More “DITA ZË FILL” NË OSCAR PËR SHQIPËRINË / DAYBREAK AT THE OSCARS FOR ALBANIA

ANCC | Albanian National Center of Cinematography

Established on 1997, the Albanian National Center of Cinematography (ANCC) is the only cinematographic public grant giving institution that finances, encourages and promotes Albania’s film production. The ANCC’s goal is to foster and support Albanian cinema, encouraging new visions and emerging voices.  The decisions regarding the financial support of the projects are taken by the … More ANCC | Albanian National Center of Cinematography