NJOFTIM – KONKURS PER FILMIN INDIPENDENT DHE BASHKEPRODHIMET NE MINORANCE (MINORITY COPRODUCTIONS)

NJOFTIM – HAPJA E SEZONIT TE KONKURIMIT PER FILMIN INDIPENDENT DHE BASHKEPRODHIMET NE MINORANCE (MINORITY COPRODUCTIONS) I. Qendra Kombëtare e Kinematografisë njofton hapjen e sezonit të konkurimit të projekteve kinematografike për:  1. Filma të kategorisë Indipendent: a) artistik me metrazh të gjatë;b) artistik me metrazh të shkurtër;c) dokumentar;d) të animuar. 2. Filma artistikë të metrazhit … More NJOFTIM – KONKURS PER FILMIN INDIPENDENT DHE BASHKEPRODHIMET NE MINORANCE (MINORITY COPRODUCTIONS)